Ştiaţi cine au fost PRIMII care au dat startul PROTESTELOR din fața Guvernului?

Ştiaţi cine au fost PRIMII care au dat startul PROTESTELOR din fața Guvernului?

Pentru că s-au mai potolit spiritele tot mai multă lume caută adevăruri, altele decât cele aruncate pe piaţă cu scopul de a manipula lumea. Aflăm că primele persoane care s-au dus în Piața Victoriei, în noaptea când Cabinetul lui Sorin Grindeanu a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale, au fost "apostoli" lui Nicuşor Dan şi nu oamenii simpli aşa cum se credea.

Câteva argumente

De exemplu pe pagina personală de socializare, deputatul USR Oana Bîzgan Gayral a postat o filmare realizată în seara de 31 ianuarie, înainte ca Sorin Grindeanu si Cabinetul său să adopte OUG 13 și să trimită proiectul de Lege privind grațierea în Parlament, chiar în fața Guvernului.

Conştient de tot ceea ce făcea pentru a incita lumea, parlamentarul USR  protesta  împreună cu alți colegi de partid și cu o doamnă care era din afara sferei politice. Așadar, protestul de la Piața Victoriei a fost pornit de câțiva membri ai formațiunii politice conduse de Nicușor Dan și de o doamnă în vârstă, spun cei de la bugetul.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

Alături de Bîzgan, cei de la bugetul.ro i-a mai identificat pe deputații Cosette Chichirău, Cristina Mădălina Prună, Cristian Seidler și Adrian Dohotaru.

Dacă nu ştiaţi, Oana Bîzgan Gayral a făcut parte simultan din Consiliile de Administrație al SALROM, al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și al Daewoo-Mangalia Heavy Industries, două dintre acestea (n.r. – SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries) fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, acolo unde a ocupat funcția de consilier ministerial pentru Costin Borc, titrează sursa menţionată.

https://www.facebook.com/obizgan.public/videos/226892411052772/