Evenimentul Zilei > Politica > Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei
Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei

Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei

În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL din 25 februarie, deputatul Ludovic Orban le-a indicat liberalilor ce măsuri trebuie să adopte pentru ca partidul să ajungă liderul Opoziţiei.

Potrivit unor stenograme publicate de stiripesurse.ro, Orban i-a învăţat “vectorii de mesaje ai PNL” ce au de făcut în perioada următoare.
“La ora actuala, si asta trebuie spus, domnule, vectorii de mesaje ai PNL care nu sunt greii, prefera sa stea in momente de criza si ies oameni care n-au nicio functie in partid, cum e Alina Gorghiu, cum e Mihaita Calimente, Ghise, si altii, in timp ce oameni din conducerea partidului, nu vorbesc de presedinte, prim-vicepresedinte, care trebuie protejati ca imagine si toti vectorii secundari de mesaj care sunt trimisi la televiziuni ar trebui sa spuna lucrurile respective.
La ora actuala, Ponta nu a denuntat pactul cu Basescu si acest lucru trebuie spus, domnule, de vectorii de mesaje ai PNL. In fine, un lucru care tine de o intelegere a fenomenului politic. Deja majoritatea populatiei este nemultumita de actul de guvernare, tendinta este de crestere a nemultumirii fata de actul de guvernare, noi trebuie sa fructificam acest lucru spunand foarte limpede si foarte clar ca Victor Ponta a indreptat Guvernul, societatea si economia romaneasca intr-o directie care este contrara obiectivelor USL (…) cred ca aceste lucruri trebuie spuse repetat si sistematic”, a spus Orban.
De asemenea, deputatul PNL a dat şi sfaturi pentru ca partidul să ajungă liderul Opoziţiei.
“In fine, legat de perspectiva imediata, PNL trebuie sa devina liderul Opozitiei. Ne-am fixat acest obiectiv, iar pentru a putea deveni liderul Opozitiei, e nevoie de o remotivare, actiunile principalele trebuie sa se desfasoare la nivel de Parlament, administratie locala si asa mai departe (…) Trebuie sa avem grija sa ne asiguram, e esential, ca liderul Opozitiei are oricand forta si puterea sa depuna motiuni de cenzura fara sa ceara sprijinul altor partid”, a indicat Ludovic Orban.
CITIŢI ŞI:

  • Liberalii s-au reunit într-o ședință, după primele mutări ale lui Tăriceanu. Radu Stroe: Nu demisionez din PNL
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: