Evenimentul Zilei > Actualitate > Steliștii plantează o sămânță de scandal
Steliștii plantează o sămânță de scandal

Steliștii plantează o sămânță de scandal

Posibila înrolare a lui Gabi Tamaș în lotul „militarilor” ar putea să genereze un șir interminabil de probleme disciplinare.

Anemicul fotbal intern a tresărit în ultimele 24 de ore, odată cu apariția informației că Gabi Tamaș (31 de ani) va semna cu Steaua.

Dinamoviștii au luat foc și s-au simțit trădați de unul dintre fotbaliștii pe care contau orbește atunci când venea vorba despre atașamentul față de gruparea „roș-albă”, iar steliștii au început să-și pună întrebări legate de oportunitatea transferului. Jucător în liga secundă, la Watford, Tamaș nu a mai evoluat din septembrie 2014, atunci când s-a accidentat foarte grav la genunchi.

Gâlcă nu e încântat de transfer

Fotbalistul se recuperează și poate îmbrăca tricoul echipei din Ghencea în partea a doua a sezonului, dacă discuțiile se vor finaliza.

Singurul impediment este legat de posibilitatea ca Tamaș să rămână în Insulă, pentru că are o ofertă și de la Nottingham Forest (liga secundă).

Conform surselor EVZ, antrenorul Costel Gâlcă nu este foarte încântat de posibilitatea de a lucra cu Tamaș. „Știe că Gabi e fotbalist, dar are dubii din cauza scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul timpului. Toată lumea știe că Tamaș are probleme cu viața extrasportivă și ar putea crea probleme”, ne-a spus un apropiat al Stelei.

Ultima experiență a lui Tamaș, în Liga I, a fost un dezastru. În toamna anului 2013, Gabi a bătut palma cu cei de la CFR Cluj, dar nu a rezistat în Gruia decât câteva zile.

După un chef prelungit, internaționalul român a făcut scandal într-un club și a fost pus pe liber de oficialii „feroviarilor”.