Steaua şi-a prezentat noul echipament. Un tricou costă 450 de lei

Steaua şi-a prezentat noul echipament. Un tricou costă 450 de lei

Steaua s-a înnoit şi va juca începând cu etapa a II-a în noile echipamente. Fotbaliştii lui Victor Piţurcă speră ca schimbarea să fie una cu noroc.

Noile echipamente de joc ale echipei de fotbal Steaua nu diferă foarte mult de cele vechi. Plusul vine de la tehnologia de ultimă oră a fabricării unui astfel de echipament. 450 de lei un tricou pentru suporteri Bănel Nicoliţă, Bogdan Stancu şi Cristian Tănase au fost de faţă la prezentarea oficială a noului echipament. După ce l-au admirat, cei trei stelişti au declarat că vor ca noile tricouri să le poarte noroc în campionat. "Sper ca noile tricouri să ne poarte noroc. Să câştigăm cât mai multe meciuri. Cu ajutorul lui Dumnezeu cred că la anul vom juca din nou în Ligă", a spus Bănel Nicoliţă. Suporterii Stelei îşi vor putea procura şi ei noile tricouri începând de mâine. Preţul, 450 de lei, îl depăşeşte însă pe cel practicat de cluburi mari de pe mapamond. Cei mai mulţi dintre suporteri se vor mulţumi probabil cu o replică. Nici aceasta nu e foarte ieftină, costă 180 de lei!

Pe emblema clubului Steaua, aplicată pe tricouri, în dreptul inimii, stă scris  sloganul grupării din Ghencea: "trup şi suflet pentru culori". Tricourile galbene prezentate astăzi sunt pentru meciurile din deplasare. Firma de echipament sportiv care livrează echipamentul Stelei a mai pus la dispoziţia grupării din Ghencea unul, albastru complet, de rezervă.

Ne puteți urmări și pe Google News