Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua din vremea lui Reghecampf, AVERTIZATĂ de UEFA pentru încălcarea regulilor DOPING
Steaua din vremea lui Reghecampf, AVERTIZATĂ de UEFA pentru încălcarea regulilor DOPING

Steaua din vremea lui Reghecampf, AVERTIZATĂ de UEFA pentru încălcarea regulilor DOPING

Dosare grele din fotbalul mondial au fost publicate după anchetele realizate sub egida Football Leaks, iar pintre acestea și-a făcut loc și numele Stelei din 2013.

În 2013, echipa patronată de Gigi Becali încă evolua sub denumirea de Steaua, și era pregătită de Laurențiu Reghecampf. Tot atunci, „roș-albaștrii” au avertizați de UEFA pentru încălcarea regulilor doping.

Din documentele publicate de nemții de la „Der Spiegel”, în dimineața zilei de 20 septembrie 2013, la baza de antrenament a roș-albaștrilor și-au făcut apariția doi ofițeri de control doping de la UEFA. Însă, surpriză. Nu au găsit pe nimeni în baza de antrenament, cu toate toate că trupa lui „Reghe” avea programată o sedință de pregătire exact în acel moment.

Cei de la Steaua amânaseră antrenamentul, deoarece cu o seară înainte îi organizaseră lui Reghecampf o petrecere-surpriză de ziua sa de naștere.

Din cauză că petrecerea s-a terminat spre dimineață, s-a decis la finele petrecerii să fie amânat antrenamentul. UEFA nu a fost notificată în avans despre această schimbare a ședinței de antrenament”, se scrie în dosarul deschis de forul european, notează sursa citată mai sus.

Ulterior, clubul Steaua a scăpat doar cu un avertisment din partea UEFA pentru încălcarea regulamentului doping.