Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua e deja în criză
Steaua e deja în criză

Steaua e deja în criză

După ce a călcat stârmb chiar la debutul în nou sezon, și a pierdut Supercupa României, scor 0-1 cu ASA Târgu Mureș, Steaua s-a poticnit și în prima etapă a Ligii I.

Campionii en-titre au remizat, pe „Arena Națională”, scor 0-0, contra Petrolului Ploiești.

Cu un dram de noroc, „lupii” ar fi putut pleca de la București cu toate cele trei puncte, dar au fost nevoiți să se mulțumească doar cu unul.

Țucudean, dat afară

„Militarii” au ajuns deja la 180 de minute fără gol marcat, jocul scârțâie din toate încheieturile, iar mâine urmează jocul din deplasare, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu Trencin, campioana Slovaciei.

Antrenorul Mirel Rădoi a explicat că ineficiența este cauzată de modul în care se livrează pasa premergătoare golului. „Am făcut un joc bun, dar nu pe toată durata meciului. Ne-a lipsit pasa finală. Avem o circulație bună a balonului, dar ne grăbim la ultima pasă. Pe lângă asta, ne lipsește și golul. Nu reușim să înscriem”, a explicat antrenorul.

Înaintea meciului cu Petrolul, Rădoi a renunțat la George Țucudean, jucător împrumutat de la echipa engleză Charlton, și care nu va mai evolua pentru „militari” în acest sezon.