Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă victimă a STB. Bătrână, călcată de roata troleibuzului
O nouă victimă a STB. Bătrână, călcată de roata troleibuzului

O nouă victimă a STB. Bătrână, călcată de roata troleibuzului

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit în stația STB de la Universitate. Aceasta s-a împiedicat de stâlpii montați de Primăria Capitalei și a fost călcată de un troleibuz. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

O bătrână în vârstă de 80 de ani a fost accidentată de către un troleibuz după ce s-a împiedicat de unul dintre bolarzii montați pe trotuar, în refugiul stației STB. Accidentul a avut loc vineri după-amiază. Conform informațiilor Brigăzii Rutiere, bătrâna se afla pe trotuar, în stația de la Universitate. Când un troleibuz a frânat pentru a opri în stație, femeia s-a împiedicat de stâlpișor și a căzut pe șosea, fiind lovită cu roata, informează Libertatea.

Aceasta a fost transportată de urgență la spital, iar polițiștii rutieri fac acum cercetări. Bolarzii au fost montați de către Primăria Capitalei pe marginea trotuarului și au scopul de a bloca accesul mașinilor pe trotuar. Mulți astfel de stâlpișori sunt instalați și în stațiile STB, chiar în refugii, așa cum este cazul stației de troleibuz din Piața Universității. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: