Evenimentul Zilei > Actualitate > Starurile de la PSG sunt în stare de ȘOC după atentate și nu vor să mai revină în capitala Franței
Starurile de la PSG sunt în stare de ȘOC după atentate și nu vor să mai revină în capitala Franței

Starurile de la PSG sunt în stare de ȘOC după atentate și nu vor să mai revină în capitala Franței

Jucătorii echipei PSG, campioana Franței, sunt și ei uluiți de tragedia petrecută vineri seara, la Paris, și spun că le este teamă să revină în capitala Franței.

Starea de alertă în care se află Parisul și întrega Franță îi îngrijorează și pe jucătorii echipei PSG. Aflați la echipele naționale, Edinson Cavani, Zlatan Ibrahimovici și David Luiz au transmis condoleanțe către familiile victimelor și au spus că sunt îngrijorați pentru că trebuie să revină la Paris.

„Prietena mea și o parte a familiei sunt la Paris. Toți sunt speriați și triști. Nu știu ce voi face și dacă mă întorc la Paris. Este obligația mea să joc la PSG, pentru că acolo muncesc, dar dacă este după mine nu m-aș întoarce", a spus brazilianul David Luiz.

„Este tragic. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple. Am încercat să mă concentrez la meciul cu Danemarca, dar mi-a fost greu. Sunt alături de familiile celor care și-au pierdut viața", a afirmat și suedezul Zlatan Ibrahimovici.

„Aș prefera să nu mă întorc la Paris. Tot ce s-a petrecut acolo este oribil. Uluitor, de neimaginat”, a declarat și uruguayanul Edinson Cavani.