Starul K-Pop Park Bo Ram a murit la 30 de ani. A fost găsită în baia unui prieten

Starul K-Pop Park Bo Ram a murit la 30 de ani. A fost găsită în baia unui prieten Sursa foto: Park Bo Ram/ Instagram

Vedeta K-Pop Park Bo Ram a fost descoperită moartă la domiciliul unui prieten din Seul, joi. Aceasta se afla în compania altor două femei la casa prietenului său când a fost găsită leșinată.

Starul a fost dus de urgență la spital, însă a murit imediat după, la o oră de când a fost descoperită în baie. Poliția a început o anchetă în legătură cu decesul său.

Park Bo Ram, starul K-Pop, a murit în urma unui stop cardiac

Poliția a depus un raport care descria cum cântăreața de K-Pop petrecea alături de prietenii săi. Raportul menționa că la ora 21.55, aceasta s-a retras pentru a merge la toaletă, dar nu s-a întors pentru o perioadă.

Când cei doi prieteni ai săi au mers să o verifice, au găsit-o „căzută peste chiuvetă, inconștientă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceștia au inițiat manevrele de resuscitare în timp ce așteptau ajutorul de urgență. Cântăreața a murit în cele din urmă din cauza unui stop cardiac.

„Suntem aici pentru a împărtăși o veste tristă și sfâșietoare. Park Bo Ram a trecut brusc în neființă târziu în noapte, pe 11 aprilie.

Este chiar mai sfâșietor că trebuie să vă spunem această veste bruscă tuturor fanilor care o susțin”, se arată în declarația transmisă de agenția vedetei.

Vedetă K-Pop

Sursa foto: Park Bo Ram/ Instagram

Potrivit agenției, detaliile despre înmormântare se vor stabili împreună cu familia starului, iar apoi vor fi comunicate către public.

Vedeta a cunoscut succesul începând din anul 2014

Park Bo Ram și-a făcut debutul inițial apărând în emisiunea de audiții „Superstar K2” în 2010, în care artiștii interpretează piese pentru a impresiona trei judecători și publicul.

În 2014, s-a lansat cu piesa „Beautiful”, clasându-se pe locul 19 în topul anual din Coreea de Sud.

Cu doar zece zile înainte de moartea sa neașteptată, pe 3 aprilie, Park a debutat cu un nou single intitulat „I miss you” și se zvonea că lucra la un album complet, potrivit Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 박보람 (@ramramram2)

Park Bo Ram nu este prima artistă sud-coreeană tânără care a decedat în ultimii ani. Anul trecut, cântăreața în vârstă de 25 de ani, Moonbin, a fost descoperită moartă în apartamentul ei.

De altfel, actrița K-drama Park Soo Ryun a murit la vârsta de 29 de ani în iunie 2023. A murit după ce a căzut pe o scară.