Medicul stomatolog al fostului deputat a declarat că pacientul său nu se simte bine deloc, fiind nevoie de o intervenție medicală de specialitate.

„Cristian Boureanu nu se simte deloc bine, fațetele sale au fost sparte și este necesară o intervenție medicală de specialitate. Eu i-am făcut o lucrare mai complicată în urmă cu câțiva ani și ce s-a întâmplat acum  i-a afectat-o total”, a declarat Coffi Dima, doctorul stomatolog al afaceristului, potrivit Kanal D.

„Ieri am fost sunat din nou de apărătorul lui Boureanu. Mi s-a spus că se simte rău, că are șapte dinți afectați și nu poate mânca deloc. Am fost întrebat dacă îi pot face o programare cât mai urgentă, pentru că situația să nu se înrăutățească și mi s-au trimis niște fotografii cu dantura fostului politician, care arată foarte dur, chiar urât”, a declarat medicul. 

El a fost dus de urgență la Spitalul MAI pentru noi investigații și, în aceste momente, aștept să văd dacă îl voi trata eu sau un medic de la clinica respectivă", a mai declarat doctorul stomatolog.

Citește și: EXPLOZIV! Ce I-AU FĂCUT POLIȚIȘTII lui Boureanu. AVEM ACTELE MEDICALE care arată ce RĂNI a suferit fostul deputat – UPDATE

Boureanu, scos în secret din arest! Are șapte dinți LIPSĂ

 

Te-ar putea interesa și: