Evenimentul Zilei > Actualitate > STARE de URGENŢĂ într-un PENITENCIAR din România! Un DEŢINUT a încercat să se SINUCIDĂ
STARE de URGENŢĂ într-un PENITENCIAR din România! Un DEŢINUT a încercat să se SINUCIDĂ

STARE de URGENŢĂ într-un PENITENCIAR din România! Un DEŢINUT a încercat să se SINUCIDĂ

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se afla în arest preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Galaţi, a încercat să se sinucidă.

Bărbatul a ajuns astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi , după ce a încercat să se taie cu o lamă de ras, transmite Hotnews

"Bărbatul şi-a provocat o plagă tăiată folosind o lamă de ras. Se afla în camera de deţinere. A fost dus de urgenţă la cabinetul medical din penitenciar, iar mai apoi a fost transferat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Simona Costache.

Deţinutul se afla în arest preventiv pentru omor calificat, iar în urma tentativei de sinucidere a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar cauzele care au dus la acest incident nu sunt cunoscute încă. 

"Nu se cunosc cauzele care l-au făcut să comită acest gest de autoagresiune. Se face o anchetă internă în acest sens. În plus, se va face şi o anchetă disciplinară", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al penitenciarului. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: