Evenimentul Zilei > Politica > Paul Stănescu DEZVĂLUIE ELIMINAREA lui Dragnea. Ipoteza Pahonțu a fost CONFIRMATĂ: „Va fi MAZILIT”
Paul Stănescu DEZVĂLUIE ELIMINAREA lui Dragnea. Ipoteza Pahonțu a fost CONFIRMATĂ: „Va fi MAZILIT”

Paul Stănescu DEZVĂLUIE ELIMINAREA lui Dragnea. Ipoteza Pahonțu a fost CONFIRMATĂ: „Va fi MAZILIT”

Vicepremierul Paul Stănescu intervine în scandalul care a ținut România în șah, în urmă cu câteva luni, în timpul contrelor adresate de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, către șeful SPP, Lucian Pahonțu. Ministrul Dezvoltării Regionale a confirmat spusele liderului PSD, afirmând că a primit, printr-un emisar, indicații de la Pahonțu să nu se amestece în scandal, pentru că se pregătea eliminarea lui Dragnea.

Stănescu consideră că acest eveniment este legat de dosarul său redeschis de DNA.

 

„Am intrat în Guvern în octombrie și cam la 3 săptămâni a venit la mine un prieten foarte bun de-al meu. Ceea ce a zis Liviu Dragnea e adevărat. Venise la mine să îmi spună că domnul Pahonțu, că îmi asigură protecție El mi-a spus că domnul Dragnea va fi mazilit în martie, că totul e aranjat.

Mi-a spus că eu împreună cu niște colegi am putea să preluăm partidul. Poate a crezut că sunt și prost, acest om, m-a și jignit. Eu nu sunt de acord cu oamenii ăștia care au dublă misiune în partid, pentru că așa nu poți să faci treabă.

Probabil că Pahonțu a studiat și el să vadă: bă, Stănescu ăsta nu are și el un prieten și l-a găsit, iar apoi l-a trimis la mine. Chiar este un prieten bun de-al meu.

Vreau să vă spun că Mihai Tudose m-a propus pe mine pentru funcția de premier interimar, dar propunerea nici măcar nu a fost luată în considerare.

Lucrurile au evoluat, nu s-au oprit aici. Nu știu dacă vă aduceți aminte, dar eu am votat împotriva Guvernului Tudose și am fost unul dintre criticii cei mai acerbi ai domnului Tudose.

Pe data de 17 ianuarie DNA a făcut cerere de redeschidere a unui dosar, iar pe 18 a fost trimisă citația, deci a fost grabă mare acolo”, a comentat Paul Stănescu, la Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.