Nicușor Stanciu (26 de ani) n-a rezistat prea mult în Arabia Saudită. Transferat la începutul acestui an, de la Sparta Praga la Al Ahli, internaționalul român n-a fost plătit de clubul saudit.

Își va depune memoriu la FIFA

Mijlocașul și-a încasat prima de instalare, apoi în conturi nu i-a intrat salariul. După aproape patru luni de amânări, Stanciu a decis săși părăsească echipa. El își va depune memoriul la FIFA, pentru a deveni jucător liber de contract și din sezonul viitor va evolua pentru un alt club. Presa din Grecia anunță că internaționalul român ar fi dorit la PAOK Salonic, campioana Greciei, antrenată de Răzvan Lucescu. Pentru Stanciu mai există două variante: ori revenirea în Cehia, la Sparta Praga, ori un transfer în SUA, în Major League Soccer.

 Ofertă din SUA

„Stanciu s-au putea transfera în Statele Unite. A fost cel mai scump jucător din istoria clubului și a fotbalului ceh, evoluând excelent, dar oferta de la Al-Ahli era prea tentantă pentru a fi refuzată. Sparta a primit un preț foarte bun. Acum, ar putea ajuta echipa. Căpitanul Dockal a fost operat la tendonul achilean și va rata startul sezonului viitor”, au scris jurnaliștii de la publicația on-line, iDines, din Cehia. Situația actuală îl îndepărtează pe Stanciu de „dubla” cu Norvegia și Malta, pe care naționala României o va susține la datele de 7 iunie și 10 iunie.