„Mulţumesc, Unica România. Mulţumesc, oamenii lui Smiley pentru voturi”, a fost mesajul pe care Smiley l-a postat pe contul său de Instagram, alături de trofeul pe care l-a primit.

Artistul a vorbit pentru viva.ro despre stilul său de viață. “E destul de sănătos, să știi. Nu dorm mult, nu fac excese de nicio culoare, fac câte puțin din toate: beau un spritz, mănânc ce-mi place. Fac și sport, mi-aș dori să fac mai mult, dar nu-mi permite timpul. Fac muzică, fac ce-mi place, cu oamenii care-mi plac', ne-a mărturisit artistul. După o scurtă pauză, ezitând dacă să ne împărtășească marea lui slăbiciune, adaugă: 'Cu dulciurile e problema…(râde) Îmi plac dulciurile foarte mult. Ce să fac… Am și eu viciile mele (râde) La mine asta e singura problemă, dulciurile!”.

De Revelion, la Craiova

Adrian Sînă și Smiley vor cânta, de Revelion, la Craiova. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național, iar echipa de organizare, care va monta și pregăti amplasamentul, cu scenă, sonorizare, lumini și trei ecrane, a venit deja în Craiova, pentru a avea suficient timp ca totul să fie perfect la Craiova, în seara de 31 decembrie.

 

Te-ar putea interesa și: