Evenimentul Zilei > Actualitate > Spital sponsorizat cu 200.000 de euro de elvețieni
Spital sponsorizat cu 200.000 de euro de elvețieni

Spital sponsorizat cu 200.000 de euro de elvețieni

Clinica de Chirurgie Cardiacă a Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara a primit, vineri, o importantă săonsorizare din partea unor parteneri elvețieni au unității medicale.

Sponsorizarea constă în  materiale chirurgicale, halate de operatie, costume bloc operator, pansamente, feșe, bandaje etc., consumabile  de care clinica are mare nevoie. Valoarea totală a sponsorizării se ridică la 200.000 de euro.

În urmă cu doi ani, aceeași organizație – Fundația caritabilă „Oesteuropahilfe – Internationales Hilfswerk –Triumph des Herzen” – a donat spitalului un număr de 60 de paturi mobile, cu care s-au dotat saloanele din clădirea nouă a Institutului și Unitatea de Coronarieni.

Conducerea Institutului a ținut să mulțumească public prietenilor  din Elvetia pentru bunăvoința de care au dat dovadă: „Pentru toată prietenia și ajutorul acordat le mulțumim și îi asigurăm de prețuirea noastră și de faptul că vor fi folosite pentru pacienții cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”, transmite managerul spitalului, dr. Costi Luca. (Foto: Adrian Pîclișan)