Prețuri triple la biletele pentru Coldplay. 200.000 de fani sunt pe listele de așteptare. Video

Prețuri triple la biletele pentru Coldplay. 200.000 de fani sunt pe listele de așteptare. Video Coldplay. Sursa Foto: Facebook

Biletele la concertele trupei britanice Coldplay, programate la București, anul viitor, pe 12 și pe 13 iunie anul viitor, au ajuns la prețuri uluitoare pe piața neagră. Traficanții pun la vânzare astfel de bilete, prin intermediul platformelor online, la prețuri de trei ori mai mari decât cele oficiale. Coldplay va concerta pentru prima oară în România și a anunțat că va susține două spectacole datorită cererii foarte mari de bilete.

Biletele la concertele trupei Coldplay, programate pentru anul viitor, s-au pus în vânzare marți, pe 25 iulie. Iar în vreme ce zeci de mii de români au așteptat să pună mâna pe biletele mult dorite, „antreprenorii” s-au mișcat mai repede.  Pe mai multe site-uri de vânzare au apărut, deja anunțuri, cu bilete de vânzare la concertele Coldplay, la supra-preț.

Sumele cerute de bișnițari sunt chiar de trei ori mai mari decât prețul oficial, cerut de organizatorii spectacolului. Astfel, în vreme ce un bilet la zona standing costă, cu tot cu taxe, aproximativ 495 de lei, pe OLX a fost pus spre comercializare cu 1.500 de lei. De asemenea, două bilete la Tribună se vând la prețul de 5.000 de lei.

Nu e de mirare că prețurile la speculanți sunt atât de ridicate în condițiile în care 200.000 de persoane care vor să cumpere bilete au fost puse pe listele de așteptare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trupa Coldplay, una dintre cele mai cunoscute formații rock, și-a programat concertul din România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Naţională, conform anunţului de pe site-ul oficial, iar biletele au fost puse în vânzare pe 25 iulie. Turneul Coldplay, „Music of the spheres world tour”, va începe la Atena, pe 8 iunie şi se va încheia pe 30 august, la Dublin.

Coldplay va cânta de două ori în România în 2024

Ca urmare a cererii uriașe de bilete pentru concertul din România, trupa Coldplay a decis să mai susțină un show, tot pe Arena Națională, pe 13 iulie.

„Datorită cererii incredibile, o a doua dată a turneului mondial Coldplay «Music Of The Spheres» a fost adăugată pe 13 iunie pe Arena Națională din București.  Biletele în vânzare anticipată sunt deja disponibile”, au anunțat organizatorii.

Turneul trupei va începe la Atena, pe 8 iunie, continuă la Bucureşti, pe 12 și 13 iunie, după care vor urma alte concerte la Budapesta pe 16 iunie și la Lyon pe 22 şi 23. În iulie 2024 trupa va concerta la Roma, Düsseldorf şi Helsinki, iar în august la München, Viena şi Dublin. Aici se va încheia seria de spectacole.

Coldplay va cânta și anul acesta pentru publicul european într-un turneu care se va desfășura între iulie și august 2023. Rockerii britanici vor susține spectacole în Olanda, Germania, Franța, Italia, Spania, Irlanda și Marea Britanie.