Evenimentul Zilei > Actualitate > Un mare internțional român, recomandare pentru Ianis Hagi: „Să meargă acolo. Au 20.000 de suporteri la antrenamente”
Un mare internțional român, recomandare pentru Ianis Hagi: „Să meargă acolo. Au 20.000 de suporteri la antrenamente”

Un mare internțional român, recomandare pentru Ianis Hagi: „Să meargă acolo. Au 20.000 de suporteri la antrenamente”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, i-a recomandat lui Ianis Hagi să se transfere la Spartak Moscova, una dintre cele mai iubite echipe din Rusia.

Dan Petrescu a declarat că Ians Hagi ar trebui să aleagă Spartak Moscova. Mijlocașul celor de la FC Viitorul se află și în atenția grupării din capitala Rusiei și antrenorul celor de la CFR Cluj a afirmat că Spartak ar fi o alegere excelentă pentru internaționalul român.

„Eu i-am recomandat, dacă Spartak îl vrea şi îi oferă ce îi trebuie, să meargă, pentru că e cea mai iubită echipă din Rusia, au 20.000 suporteri şi la antrenamente câteodată. Sunt incredibili fanii lui Spartak, e o echipă ce vrea să ia campionatul. Dacă Spartak îl vrea şi nu are altă ofertă mai bună, nu ar fi rău pentru Ianis”, a spus Petrecu la Look TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.