Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția unui cunoscut INTERLOP a transmis un mesaj CUTREMURĂTOR
Soția unui cunoscut INTERLOP a transmis un mesaj CUTREMURĂTOR

Soția unui cunoscut INTERLOP a transmis un mesaj CUTREMURĂTOR

La aproape doi ani de la moartea lui Fane Spoitoru, interlop, Elena, soţia acestuia, a făcut public un mesaj cutremurător. Aceasta a vorbit despre trauma prin care a trecut.

Elena încă suferă cumplit după ce şi-a pierdut soţul, chiar dacă au trecut aproape doi ani de tragicul eveniment. Amintindu-şi de ultimul revelion petrecut împreună, Elena a început să posteze, în ultimele două săptămâni, mai multe mesaje şi imagini cu Fane, în care femeia explică faptul că el reprezenta totul.

Totul a culminat cu un mesaj în care Elena îi transmitea lui Fane "Sărbători fericite!" – mesaj care i-a pus pe gânduri pe prieteni, care sunt convinşi că văduva trece printr-o perioadă extrem de delicată.

Născut pe data de 5 iunie 1958, provenind dintr-o familie de muncitori simpli, Ion Titişor pe numele său real, Fane Spoitoru a practicat boxul la mai multe cluburi din București. Fane Spoitoru a încetat din viață în aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoții cerebrale, înmormântarea lui fiind una grandioasă, la care au luat parte mii de oameni. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, scrie Spynews.