Evenimentul Zilei > International > Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O
Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O

Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O

George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist.

Potrivit sponsorului lui Hillary Clinton, Donald Trump este "gata să distrugă lumea" pe care el și prietenii lui au construit-o.  El a adăugat că, din moment ce Trump a câștigat alegerile, "tot ce ar putea merge prost, a mers şi mai  prost".  Se pare că  Soros face tot ce poate pentru a se apăra după ce într-un recent raport al New York Times, s-a arătat că Soros și Hillary Clinton au plătit femei să-l acuze pe Donald Trump de viol.

Daily Mail: "Cu cât este mai mare pericolul, cu atât mai mare este amenințarea, cu atât mai mult mă simt angajat să o confrunt", a declarat Soros zilele trecute într-un interviu.    "Deci, în acest sens, da, îmi întăresc eforturile", a adăugat el.  Soros a contribuit la campania lui Hillary Clinton, iar miliardarul a făcut lobby pentru donații importante către diferite campanii din întreaga lume care promovează globalismul.  Dar, în ultima vreme, el s-a confruntat cu o serie de atacuri, din partea lui Roseanne Barr  şi  Vladimir Putin, susținând că este un simpatizant nazist și că a controlat Partidul Democrat.

"Este foarte dificil pentru mine să vorbesc în mod eficient pentru că poate fi scos din context și folosit împotriva mea", a spus Soros care recunoaşte că şi acum este șocat de faptul că Trump a câștigat alegerile.

Soros intenționează să cheltuie aproximativ 15 milioane de dolari pentru alegerile din 2018, deşi s-a confruntat deja cu unele refuzuti, deoarece multe dintre ofertele sale pentru avocații districtului din California au pierdut alegerile marți. "Am intrat într-un zid în California", a adăugat el. 
 
Miliardarul spune că Trump este un  "narcisist" care "se consideră el însuși atotputernic". Potrivit NYT,  Soros a refuzat să susțină orice candidat la alegerile primare ale Partidului Democrat din 2020.