Vânzarea vine la doar un an după ce CMI a cumpărat Eurozet de la concernul francez Lagardère.  Vânzarea a înfuriat partidul de guvernământ al Poloniei (PiS), deoarece atât SFS Ventures, cât și Agora au legături cu omul de afaceri și filantropul George Soros.  

Când a fost prima dată anunțată de Agora în ianuarie, un purtător de cuvânt al guvernului a declarat că acordul reprezintă o amenințare la adresa pluralismului media din Polonia.  "Statul polonez trebuie să facă tot posibilul pentru a împiedica speculatorii de pe piață să-și mărească influența pe piața media", a declarat Beata Mazurek. 

În decembrie 2018, Fratria, editorul săptămânalului Sieci de dreapta și proprietarul site-ului wpolityce.pl, a anunțat că a fost interesat de Eurozet. PiS ar fi preferat Fratria să achiziționeze Eurozet, care operează un număr de posturi de radio în toată Polonia, notează fdesouche. Purtătorul de cuvânt al lui Soros nu a răspuns încă întrebărilor adresate în legătură cu aceste achiziţii de pe piaţa media poloneze.