Evenimentul Zilei > International > George Soros ATAC DE CORD înainte de Crăciun
George Soros ATAC DE CORD  înainte de Crăciun

George Soros ATAC DE CORD înainte de Crăciun

George Soros a suferit - un puternic atac de cord - când inspecta o nouă clădire a Universităţii private de la Budapesta, duminică dimineaţa, potrivit informaţiilor maghiare. Soros s-a plâns de - indigestie severă şi ameţeli - în timpul întâlnirii cu personalul, spunând că: Dumnezeu m-a strâns de gât.

Respingând toate sfaturile date pentru  a se simţi mai bine, el a reacţionat prost la masa de prânz tradiţională din Ajunul Crăciunului. Soros s-a strecurat afară în căutarea aerului proaspăt înainte de a se prăbuşi în afara gimnaziului Universităţii Central Europene. Globalistul miliardar, care recent a dat 18 miliarde de dolari cauzei liberale internaţionale, s-a prăbuşit în faţa unui zid, a căzut la pământ, unde a fost găsit întins gemând de durere.

Potrivit mass-media liberale maghiare, promptitudinea celor de la sala de gimnastică au salvat viaţa lui Soros, expertul care i-a dat primul ajutor miliardarului de 87 de ani l-a ajutat să supravieţuiască şi să evite deteriorarea creierului. După 15 minute de masaj cardiac, paramedicii au sosit şi l-au preluat. Finanţistului i-au foct aplicate şocuri defribilatoare, apoi a fost dus într-o reşedinţă privată unde a suportat un triplu bypass pe artera coronariană.

Cardiologul privat al lui Soros i-a dat celui mai generos donator din lume ''33% şanse de supravieţuire'' şi l-a avertizat că ar avea nevoie de un defribilator automatic implantabil pentru a regla inima. Atacul de cord al speculatorului financiar maghiaro-american  a suscitat temeri în cercurile liberale. Nici familia Soros, nici Fundaţia pentru o Societate Deschisă nu au făcut publice comentarii despre starea lui George Soros, notează presa maghiară.