Evenimentul Zilei > Social > Ce face Sorina în SUA? Ultimele imagini cu fetița au ajuns virale
Ce face Sorina în SUA? Ultimele imagini cu fetița au ajuns virale

Ce face Sorina în SUA? Ultimele imagini cu fetița au ajuns virale

Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă, a plecat din România și a ajuns în SUA la casa familiei sale adoptive.
Sorina ajuns cu bine în Statele Unite ale Americii și au apărut, iată, primele imagini din noua locuință a fetiței.Jurnalista Nadina Ioana Dogioiu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj și un scurt filmuleț în care Sorina… încearcă să cânte la pian.

„Am fost intrebata daca voi mai intreba de Sorina. Mai mult decat atat, tin legatura cu familia Sacarin, care imi trimite mereu poze si filmulete din noua viata a copilei lor. In mod normal nu as posta nimic despre viata privata a unui copil, dar nimic din povestea aceasta nu a fost normal. Cred asadar ca este important ca oameni cumsecade, manipulati de ceea ce, in opinia mea, ar putea fi chiar rezistenta unor mafii autentice in lupta pentru pastrarea prazii, sa vada ca totul e in regula. Sorina e foarte bine, ba chiar vadeste curiozitati noi pe care parintii ei se gandesc sa le cultive”, a scris jurnalista Ioana Dogioiu pe pagina sa de socializare.

„Sper că veți avea destul de des vesti despre Sorina, pe care sa ni le împărtășiți. Îi doresc acestui copil dar și familiei care a înfiat-o tot binele din lume”, ”O să aibă probleme cu şcoala. Nu cred că în toamnă o să înceapă şcoala. Pentru a fi cât de cât competitivă îi trebuie cel puţin un an ca să stăpânească corect limba engleză”, ”Este bine sa postati din când fotografii cu familia pt.a stopa speculațiile despre traficul de organe!”, ”Sa ai o copilarie minunata,Sorina!Si n.ar fi rau sa iei lectii de pian,se pare ca digitatia te va ajuta!Ti.o spune o fost profesoara de muzica”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii de socializare a jurnalistei Nadina Ioana Dogioiu.

Am fost intrebata daca voi mai intreba de Sorina. Mai mult decat atat, tin legatura cu familia Sacarin, care imi trimite mereu poze si filmulete din noua viata a copilei lor. In mod normal nu as posta nimic despre viata privata a unui copil, dar nimic din povestea aceasta nu a fost normal. Cred asadar ca este important ca oameni cumsecade, manipulati de ceea ce, in opinia mea, ar putea fi chiar rezistenta unor mafii autentice in lupta pentru pastrarea prazii, sa vada ca totul e in regula. Sorina e foarte bine, ba chiar vadeste curiozitati noi pe care parintii ei se gandesc sa le cultive.

Publicată de Nadina Ioana Dogioiu pe Marţi, 23 iulie 2019

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: