Evenimentul Zilei > Politica > Sorina Pintea, despre moartea lui Traian Remeș: „Avea o afecțiune…”
Sorina Pintea, despre moartea lui Traian Remeș: „Avea o afecțiune…”

Sorina Pintea, despre moartea lui Traian Remeș: „Avea o afecțiune…”

Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare unde a fost internat și Decebal Traian Remeș, a declarat că a fost înștiințată în jurul orei 18, vineri, că fostul ministru al Agriculturii a murit.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a murit, vineri seara la vârsta de 70 de ani, a declarat, Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat mai mult timp. Fostul ministru a murit acasă, în Baia Mare.

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a murit, vineri seara, acasă, în Baia Mare, după ce el cerut externarea. Pintea spune că Remeș avea cancer.

„Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunțată că a murit. Avea o afecțiune oncologică.

A cerut imperativ să fie lăsat acasă. Din punct de vedere medical nu se mai putea face nimic. Nu pot să dau amănunte, dar era într-o stare destul de gravă. El a cerut să fie lăsat acasă.”, a declarat, la România TV, Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare.

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000.