Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorin Cârțu s-a săturat de CS „U” Craiova
Sorin Cârțu s-a săturat de CS „U” Craiova

Sorin Cârțu s-a săturat de CS „U” Craiova

CS „U” Craiova s-a despărțit, ieri, de Sorin Cârțu, cel care ocupa funcția de director tehnic al clubului „alb-albastru”.

„Sorinaccio” a avut o discuție aprigă cu oficialii oltenilor, s-a supărat și a decis să renunțe.

„Era un disconfort din partea ambelor părți”

„Eu am propus despărțirea, simțeam că nu mai e chimia aia care trebuie. Eu sunt un altfel de antrenor, îmi place să am satisfacție, iar atunci când nu o mai ai, e greu să faci față. Era un disconfort din partea ambelor părți”, a declarat Cârțu pentru Sport Total FM.

Emil Săndoi este și el amenințat

Nu același lucru a făcut și antrenorul Emil Săndoi, cel care ar vrea să continue pe banca tehnică a „juveților”.

„Clubul nostru acordă în continuare tot sprijinul antrenorului principal Emil Săndoi”, au scris oficialii oltenilor, pe site-ul clubului. Însă, plecarea fostului antrenor al echipei naționale de tineret pare a fi doar o problemă de timp. Soarta lui Săndoi în Bănie depinde de negocierile pe care conducătorii le duc cu italianul Cristiano Bergodi, cel care sezonul trecut a lucrat la Rapid.

CS „U” Craiova n-a avut un start grozav de campionat și după disputarea a nouă runde din Liga I, se află pe poziția a 9-a, cu un total de nouă puncte. Oltenii au câștigat doar două meciuri, au remizat de trei ori și au pierdut patru partide.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: