Evenimentul Zilei > Actualitate > Sondaj EVZ. Sunteți de acord cu decizia președintelui Iohannis de a nu-i invita pe cei cu probleme penale la Parada de pe 1 Decembrie?
Sondaj EVZ. Sunteți de acord cu decizia președintelui Iohannis de a nu-i invita pe cei cu probleme penale la Parada de pe 1 Decembrie?

Sondaj EVZ. Sunteți de acord cu decizia președintelui Iohannis de a nu-i invita pe cei cu probleme penale la Parada de pe 1 Decembrie?

Sondaj EVZ. Cu ocazia sărbătoririi de 1 Decembrie, președintele României, Klaus Iohannis a luat decizia de a nu-i invita pe politicienii ce au probleme cu justiția la parada de la Arcul de Triumf. Credeți că Iohannis a luat o decizie bună în legătură cu acest lucru?

Sondaj EVZ. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

(function(e,t,o,c){var n,s,r;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(c)||(n=t.getElementsByTagName(o),s=n[n.length-1],r=t.createElement(o),r.type=”text/javascript”,r.async=!0,r.id=c,r.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/md5zQfjP0AzrI1GSC1B7O9YfYRvMdeK7NQvFKlcyXkfefOmr5AVHD0uyMZpqoEWZ.js”].join(„”),s.parentNode.insertBefore(r,s))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey