Firma Total Water Concept care se află în spatele acestui brand este un furnizor specializat de echipamente și accesorii piscine, ce vă poate ajuta în realizarea unui proiect de la construcție până la achiziția tuturor elementelor de care aveți nevoie pentru a vă duce misiunea cu succes la final. De aici puteți cumpăra și piscine de fibră de sticlă sau piscine supraterane.

Indiferent că optați pentru construcția unei piscine de dimensiuni mai mari sau mai mici sau pentru una interioară, la acest distribuitor găsiți tot ce aveți nevoie pentru realizarea unui proiect de la A la Z. Toate produsele sunt de calitate și provin de la cei mai importanți furnizori dn domeniu.

Care sunt cele mai importante echipamente pentru piscine pe care le puteți cumpăra din magazinul Piscine-concept.ro?

Fiind vorba despre o firmă specializată în realizarea completă a unor astfel de proiecte, cu certitudine în acest magazin veți găsi atât toate echipamentele și accesoriile de care aveți nevoie, cât și sfaturile cele mai bune pentru achiziția lor. În funcție de dimensiunile piscinei și de bugetul disponibil veți fi ajutat să alegeți cea mai bună variantă calitate-preț. Fie că vorbim despre o piscină acoperită sau de una în aer liber, avem nevoie întotdeauna de un proiect în care să asigurăm cât mai multe dintre echipamele necesare pentru a o face cât mai plăcută și cât mai adecvată funcției sale de recreere sau de antrenament.

Printre cele mai importante echipamente piscine pe care le puteți achiziționa de la acest distribuitor amintim: filtre, kit-uri filtrare, material filtrant, pompe, componente ABS, țevi și fitinguri, panouri de comandă, echipamente pentru tratarea apei, încălzitoare electrice, dezumidificatoare, sisteme de înot contracurent, cascade, prelate, dușuri solare etc.

Alegerea unor echipamente pentru piscine de calitate și adaptate va asigura atât alimentarea corespunzătoare a piscinei, cât și întreținerea calității apei. Pentru a vă bucura de tot confortul necesar va trebui să vă gândiți încă de la început ce vă doriți și cât sunteți dispus să investiți pentru a asigura toate echiapamentele necesare, inclusiv pompe de căldură, dozatoare PH/clor, electrolizor sare etc.

Un proiect reușit trebuie să se bucure atât de o estetică deosebită, de amenajări speciale, cascade, tobogane, dar și de echipamente cât mai rentabile și mai eficiente. Pentru a vă permite să beneficiați de cea mai bună calitate a apei este nevoie obligatoriu de pompe și filtre cât mai performante. Puteți opta și pentru o instalație de încălzire a apei, iar dacă este o piscină închisă și de un sistem de climatizare care să asigure confortul în afara piscinei.

Atunci când vorbim despre o piscină olimpică este nevoie de: separatoare de culoar, blockstar, fixare pentru panouri de întoarcere, panouri pentru întoarcere, trambuline, podium pentru înotători, scări inox, balustrade inox, colac de salvare, mână curentă din inox, grătare etc.

De o mare importanță pentru calitatea apei este alegerea tipului de filte. Acestea trebuie să fie realizate din materiale rezistente, ușor de folosit și, evident care să asigure o curățire cât mai eficientă a apei. Există modele speciale pentru piscine publice, cât și pentru cele private sau variante care pot avea amebele tipuri de utilizare.

La fel de importantă pentru meținerea calității apei este și pompa. Acesta are rolul de a aspira apa din bazin cu ajutorul skimmer-ului, de a o trimite în filtru, unde va fi curățată și apoi de a o întoarce în piscină prin duzele de refulare. Pentru a asigura o epurare eficientă aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de mărimea piscinei, de lungimea acesteia, de dimensiunea țevilor și de numărul de coturi existente. În funcție de acestea puterea ei poate varia, la fel și consumul de energie.

Indiferent de tipul de echipamente pentru care optați, în acest magazin găsiți toate tipurile principale, cât și sfaturile necesare pentru alegerea lor.

 

De ce să cumpărați echipamente piscine din magazinul Piscine-Concept.ro?

Firma Total Water Concept este o companie specializată în vânzarea de echipamente și accesoriilor pentru piscine, de la care puteți cumpăra tot ce este necesar pentru amenajarea și întreținerea complată a unei piscine,  inclusiv roboți de curățare, echipamente de tratare și  dezinfecție a apei, etc. . În magazin sunt disponibile peste 3.000 de produse destinate construcței de piscine interioare și exterioare.

Firma este prezentă pe piață de mai bine de 15 ani, perioadă în care și-a consolidat autoritatea alegând și oferind clienților produse de cea mai bună calitate și servicii cât mai prompte.

Pentru a garanta conformitatea proiectelor și a vă ajuta în alegerea celor mai bune soluții, o echipă formată din profesioniști vă va stă întotdeuna la dispoziție pentru găsirea celor mai potrivite produse, dar și pentru realizarea unor proiecte personalizate.

După finalizarea proiectului o echipă specializată se poate ocupa și de reparații, mentenanță și întreținere piscine.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele disponibile și pentru a comanda accesați site-ul Piscine-concept.ro!