Evenimentul Zilei > Actualitate > Solskjaer a intrat în istoria Premier League
Solskjaer a intrat în istoria Premier League

Solskjaer a intrat în istoria Premier League

Manchester United merge „ceas” sub comanda „interimarului” Ole Gunnar Solskjaer. Sâmbătă, „diavolii” au reușit un nou succes în Premier League, acasă, cu Brighton, scor 2-1, meci în care a evoluat și internaționalul român Florin Andone.

Astfel, United a strâns şapte victorii în cele şapte meciuri disputate, în toate competiţiile, de la venirea antrenorului interimar norvegian.

O nouă victorie îi va aduce supremația

Grație acestui parcurs fulminant cu trupa de pe „Old Trafford”, Ole Gunnar Solskjaer a devenit al treilea manager din istoria Premier League care câștigă primele șase meciuri pe banca unei formații. Au mai reușit o astfel de performanță doar Carlo Ancelotti, la Chelsea, și Pep Guardiola, la Manchester City.

Norvegianul are șansa de a-i întrece pe cei doi în acest clasament, doar în cazul în care Man. United o va învinge pe Burnley, pe teren propriu, marţi, 29 ianuarie. Mai mult, Solskjaer (45 de ani) a fost numit pe banca lui United în decembrie, în locul lui Jose Mourinho, și este una dintre legendele trupei engleze.