Evenimentul Zilei > Social > Șoferul care a omorât un copil și două femei, la Constanța, reținut de poliție
Șoferul care a omorât un copil și două femei, la Constanța, reținut de poliție

Șoferul care a omorât un copil și două femei, la Constanța, reținut de poliție

Bărbatul de 33 de ani din Negrești Oaș care a lovit o mașină, omorând un copil de 3 ani, pe mama și pe bunica acestuia, a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Accidentul a avut loc ieri, pe DN2A, pe podul de la intrarea în orașul Ovidiu.

Șoferul a fost audiat, astăzi dimineață, la sediul Poliției Rutiere Constanța, fiind apoi deferit procurorilor în stare de reținere. El va fi cercetat pentru  ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența alcoolului, fiind vinovat de moartea unei fetițe de 3 ani, a mamei acesteia, de 31 de ani, și a bunicii, de 61 de ani, din Constanța, respectiv comuna Nicoloae Bălcescu. După ce a lovit cu mașina celălalt autoturism, șoferul a fugit de la locul accidentului fiind însă prins de polițiști și încătușat.

Accidentul a avut loc seara trecută, pe DN2A, pe podul de la intrarea în orașul Ovidiu. Autoturismul condus de șoferul din Negrești Oaș se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu spre Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat, cu partea stângă față, autoturismul în care se aflau trei femei și un copil,  care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. In urma impactului violent, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani ( copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei, toate aflate în mașina lovită. Șoferul, de 33 de ani, care a încercat să fugă, emana halenă alcoolică, potrivit polițiștilor.