Evenimentul Zilei > Actualitate > Şocant! Şi-a împuşcat colegul din greşeală. Situaţia este foarte gravă
Şocant! Şi-a împuşcat colegul din greşeală. Situaţia este foarte gravă

Şocant! Şi-a împuşcat colegul din greşeală. Situaţia este foarte gravă

În timpul unei partide de vânătoare pe fond situat la aproximativ 15 km de municipiul Vaslui un vânător a devenit victimă fiind împuşcat de un coleg.

Incidentul a avut loc în cursul nopții de luni spre marți, la o partidă de vânătoare de mistreți, pe raza comunei Ștefan cel Mare, Vaslui, unde un bărbat de 67 de ani a fost împuşcat în picior de  un om de afaceri în vârstă de 53 de ani din comună, care participa la vânătoare.

Imediat au fost anunţate autorităţile care au venit la faţa locului. Stabilizat de  echipajul medical al ambulanței de terapie intensivă mobilă ajunsă la caz, victima a fost transporta la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Pacientul prezenta o fractură deschisă de femur, cu afectare vasculară. Starea sa era una gravă astfel încât s-a impus transferul la o unitate medicală din Iași pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale vasculară”, a declarat, marți, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul, potrivit dcnews.ro