Mama Denisei, i-a surprins pe cei doi, pe fata ei şi concubinul, Gheorghe Mircea Piţigoi, în vârstă de 39 de ani, având relaţii intime.

Femeia a reclamat totul la poliţie. După această grozăvie, Denisa a ajuns la a ajuns la Centrul de Urgenţă al Direcţiei Judeţene pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DJASPC) Vâlcea, iar de aici în Centrul de Plasament Ana din Râmnicu Vâlcea, iar bărbatul a fost lăsat în libertate sub control judiciar, judecătorul considerând că nu este un pericol.

„A venit la noi prin Centrul de Urgenţă şi a rămas în Centrul de Plasament printr-o decizie a instanţei de instituire a protecţiei minorului, în data de 20 martie. Am cerut decăderea din drepturi a mamei. Dosarul este în instanţă. Mama ar vrea să o ia înapoi, dar cum faptele s-au petrecut în casa părintească, iar mama ştia de relaţia celor doi, noi am propus decăderea din drepturi. Nu credem că există şanse să se întoarcă acasă… Fata s-a îndrăgostit de bărbatul mamei. Şi noi ne-am mirat. Iubitul era mai mic ca vârstă decât mama. Şi s-a încurcat şi cu fata”, a declarat şeful DJASPC Vâlcea, dr. Nicolae Badea.

După eliberare, Denisa şi Mircea se întâlneau foarte des.

„I-a spus fetei că are doar 29 de ani. Fata, foarte credulă, dar bine dezvoltată pentru vârsta ei, însă cu o minte de 10 ani, l-a crezut şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el“, a mai spus poliţistul.

Într-o zi Denisa şi Mircea s-au hotărât să plece împreună.

„Am aflat pe surse unde se ascundeau şi am plecat după ei cu mascaţii. Ploua în acea seară… Am ajuns la stână, dar el a fugit, că au început câinii să latre”  a mai spus Badea.

După ce Mircea a fost dat în urmărire naţională, acesta a fost prins de poliţişti, în urmă cu o săptămână, în Balş, judeţul Olt,  şi introdus în arestul IPJ Vâlcea, unde va rămâne în continuare.

Acum, Denisa a fost dată din nou în grija reprezentanţilor DJASPC Vâlcea, iar bărbatul va trebui să răspundă pentru faptele sale în faţa instanţei de judecată, potrivit antena3.ro

Te-ar putea interesa și: