Evenimentul Zilei > International > ȘOCANT! Momentul când poliţia TRAGE asupra teroristului din LONDRA a fost surprins în imagini – VIDEO
ȘOCANT! Momentul când poliţia TRAGE asupra teroristului din LONDRA a fost surprins în imagini – VIDEO

ȘOCANT! Momentul când poliţia TRAGE asupra teroristului din LONDRA a fost surprins în imagini – VIDEO

ȘOCANT. Patru persoane au murit şi alte 20 au fost rănite, printre care doi români, în urma celor două incidente petrecute, miercuri după-amiază, în zona Palatului Parlamentului britanic.

Momentul în care poliţia deschide focul asupra teroristului a fost surprins de un martor ocular. Filmul groazei a fost urcat pe Twitter,  Imaginile surprind momentele de panică, în care zeci de trecători fug, speriaţi, iar după câteva secunde se aud din trei focuri de iarnă. 

Printre decedaţi se află şi autorul atacului de la Palatul Westminster şi poliţistul pe care acesta l-a înjunghiat. Poliţia britanică tratează incidentul drept un atac terorist şi lasă să se înţeleagă că cele două incidente de securitate au avut un singur autor. Autorităţile stiu cine este atacatorul, dar nu a dat numele publicităţii, dar din primele informații acesta pare să fie  Abu Izzadean un bărbat condamnat pentru terorism.