Evenimentul Zilei > Social > Șocant! Femeie înjunghiată chiar în Primărie
Șocant! Femeie înjunghiată chiar în Primărie

Șocant! Femeie înjunghiată chiar în Primărie

Este stare de alertă în Orașul Borșa, după un incident care a șocat toată comunitatea locală.

O femeie din județul Cluj, angajată a Primăriei Borșa, a fost înjunghiată în zona inimii de un bărbat necunoscut! Din primele informații, atacatorul ar fi un individ cu probleme psihice, care în trecut a stat internat la Spitalul de Boli Psihice din localitate.

Conform Antena 3, bărbat era furios pe medicii de la spital fiindcă refuzau să-l interneze. S-a dus la primăria din Borșa, iar pe holurile instituției s-a întâlnit cu asistenta socială care l-a întrebat dacă și-a rezolvat cu actele de internare.

Atacatorul a răspuns că nu s-a internat, iar pentru a găsi un loc unde să doarmă peste noapte trebuie să ucidă un om. În acel moment, a scos cuțitul și a înjunghiat-o pe femeia din fața sa! Victima a fost transportată la spital, iar acum este în afara oricărui pericol, rănile nefiind suficient de puternice încât să-i producă o hemoragie fatală.

Liniștit, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, bărbatul s-a dus singur la Poliția din localitate, povestindu-le oamenilor legii cum a atacat cu cuțitul o angajată a Primăriei. Din primele cercetări, individul a ispășit în trecut o condamnare de opt ani pentru omor deosebit de grav.