Ciprian Costantin Moldoveanu şi Corina Ana-Maria Burcea susţin că au fost arestaţi pentru rele tratamente aplicate minorilor şi trimişi în ţară, însă fără copiii lor.
Cei doi au emigrat în Norvegia, iar tatăl copiilor şi-a găsit de lucru ca inginer electronist. Ei au reuşit să îşi închirieze o locuinţă şi să ducă un trai decent.
În urmă cu circa trei luni, fiul în vârstă de şapte luni al cuplului a fost depistat cu o piatră la rinichi, iar mama s-a internat cu ambii copii într-o clinică din Drammen. Într-o zi, când fetiţa în vârstă de un an şi zece luni făcea zgomot, după mai multe încercări, mama a corectat-o cu o palmă la fund. Medicii au chemat protecţia socială, iar minorii au fost separaţi de părinţi.
"Pentru o simplă palmă la fund am rămas fără ambii copii. Orice părinte îşi mai atinge copilul, dar de la o pălmuţă să ajungem să fim arestaţi, cum am fost noi, să rămânem fără copii şi să nu mai ştim nimic de ei de trei luni e distanţă mare. Suntem disperaţi, vrem copiii înapoi şi nimeni nu ne ajută", a spus Ciprian Moldoveanu.