Evenimentul Zilei > Actualitate > Șocant. Dezvăluiri INCREDIBILE ale jandarmeriței bătută la protestele din 10 august
Șocant. Dezvăluiri INCREDIBILE ale jandarmeriței bătută la protestele din 10 august

Șocant. Dezvăluiri INCREDIBILE ale jandarmeriței bătută la protestele din 10 august

Ștefania, jandarmerița bătută în timpul protestelor din 10 august din Piața Victoriei, de l București a declarat, vineri, cum a fost bătută de o gașcă de protestatari.

„Pe măsura deplasării erau constant asupra noastră violențe si aruncau cu diferite obiecte în noi. La un moment dat am căzut. Coleguil meu a fost lângă mine si am fost loviți cu pumnii și cu picioarele.

În momentul când am fost prinsă în busculadă atît eu cât și colegul meu Cristian. În momentul acela am fost loviti cu sălbăticie. Cînd i-am implorat să nu ne loveasca, acestia nu s-au oprit. Am simțit ca m-am temut pentru viața mea. Am avut vânătăi pe spate, pe maini. Am avut fosrte multe hematoame în cap, pe gît, în zona cervicală. Cu ajutorul colegului si a câtorva dintre protestatari am reușit să ajung la colegii mei, dar eram în stare de șoc. Apoi am reușit să ajung la o ambulanță.

Am simțit încă de când eram jos că eram căutată de pistol. Erau niște maini care ma pipaiau pe zona șoldului, dar pentru că eram lovita era imposibil sa-mi duc mâinile în acea zonă, a declarat Ștefania

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: