Băieţii au intrat într-o reprezentanţă Apple din Norwich, l-au întrebat pe unul din vânzători dacă un iPhone 6 s-ar putea îndoi, iar când acesta le-a spus că este doar "zvon de pe internet", au filmat momentul când au reuşit să îndoie smartphone-ul chiar la standul de prezentare.

Când au văzut că ecranul aparatului ieşe pur şi simplu, unul din ei chiar exclamă "să fugim, altfel trebuie să îl plătim", după cum reiese din înregistrarea de 5 minute, relatează Daily Mail.

"Am fost în magazinul Apple, am îndoit iPhone 6, ar putea să îmi ceară daune, dar, sincer, nu îmi pasă", a spus unul din adolescenţi.

 

"E vina Apple. Este publicitate falsă atunci când anunţă că e cel mai bun iPhone. Este clar că nu este dacă îl poţi îndoi cu mâna sau în buzunar. Este ridicol", a adăugat băiatul.

De altfel, cei doi adolescnţi nu sunt singurii au testat astfel fiabilitatea iPhone 6 Plus, chiar în magazin. Noile iPhone deteriorate au fost văzute în toate magazinele Apple.

Pe de altă parte, experţii de la Protecţia Consumatorilor au afirmat că unele zvonuri recente sunt exagerate. De altfel în timpul unor teste de stress se arată că iPhone 6 Plus poate rezista la mult mai multă presiune decât modelele anterioare.

Oficial, Apple a recunoscut că există probleme la noile modele iPhone, dar a apreciat că aparatul se îndoaie doar în anumite circumstanţe şi a anunţat că s-au înregistrat doar nouă plângeri.