Evenimentul Zilei > Actualitate > CAZ ȘOCANT! Copil de 12 ani, în COMĂ ALCOOLICĂ după ce tatăl i-a dat de băut
CAZ ȘOCANT! Copil de 12 ani, în COMĂ ALCOOLICĂ după ce tatăl i-a dat de băut

CAZ ȘOCANT! Copil de 12 ani, în COMĂ ALCOOLICĂ după ce tatăl i-a dat de băut

Un copil de 12 ani a intrat în comă alcoolică după tată lui i-a dat să bea, într-un bar din județul Botoșani. Băiatului i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Caz șocant în județul Botoșani. Un copil a ajuns la spital în comă alcoolică, după tatăl său i-a dat să bea, la o cârciumă din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Băiatul de 12 ani a mers, luni seara, împreună cu tatăl său la un bar din localitate, unde bărbatul i-a dat să bea, transmite btbd.ro. Copilul a fost trimis apoi afară, să aibă grijă de cai şi de căruţă, însă i s-a făcut rău şi a leşinat, fiind găsit de un alt bărbat care a chemat Ambulanţa. La sosirea echipajului de salvare, părinţii copilului s-au luat la harță cu personalul medical și au refuzat să îl lase pe băiat să fie consultat şi transportat la spital. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Poliţiei care i-a ajutat pe medicii de la ambulanţă să îl preia pe copilul aflat în comă şi să îl transporte la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

 „Am trimis la faţa locului un echipaj al Ambulanţei cu medic, din staţia Botoşani, însă la sosirea la locul indicat de bărbatul care sunase la 112 şi care era şi el în stare de ebrietate, nu am găsit copilul. Tatăl acestuia plecase spre casă împreună cu minorul aflat în comă alcoolică. Echipajul a fost condus la domiciliul copilului unde a fost agresat verbal, tatăl devenind recalcitrant şi nu a permis intervenţia cadrelor medicale. Abia după ce a ajuns un echipaj al Poliţiei medicul a putut să îl consulte pe copil şi să îl preia pentru a-l transfera la spitalul de pediatrie. Copilul era în comă alcoolică şi suferea de hipotermie” – a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Botoşani., dr. Nicuşor Curteanu.

Inspectoratul de Poliţie Botoşani a deschis o anchetă, urmând ca şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani să declanşeze cercetările în acest caz.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: