Evenimentul ZileiMondenȘoc pentru Adriana Trandafir. Ce a pățit pe stradă, după filmări

Șoc pentru Adriana Trandafir. Ce a pățit pe stradă, după filmări

Șoc pentru Adriana Trandafir. Ce a pățit pe stradă, după filmări
Pe îndrăgita Adriana Trandafir, faptul că este recunoscută pe stradă de fani a făcut-o să aibă parte, în afara platourilor de filmare, de nenumărate surprize.

 

Actrița care va face echipă cu bunul său prieten, actorul de comedie Romică Ţociu, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a avut parte de un incident amuzant la piaţă, după o zi de filmare pentru transforming-show.

„Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie! Ei bine, m-am înşelat!”, povesteşte amuzată actriţa.

„Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat <<Doamna Adriana, ce mă bucur să vă întâlnesc, vă admir şi vă urmăresc mereu la televizor, sunteţi bine, sănătoasă?>> Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând <<Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă!>>. Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă!>>”.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului – Te cunosc de undeva!

Vor fi trei perechi și cinci artiști care vor concura separat. Aceștia sunt:

– Monica Anghel și Marcel Pavel
– Romică Ţociu și Adriana Trandafir
– Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu
– Cătălina Grama – Jojo
– Adda (fost concurent Asia Express, în sezonul trei)
– AMI
– Tavi Clonda
– Toto Dumitrescu

La masa juriului vor sta tot Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. De asemenea, show-ul va fi prezentat tot de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

 

 


Accesează: