Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în SHOWBIZ. Daniela Crudu este DESFIGURATĂ
ȘOC în SHOWBIZ. Daniela Crudu este DESFIGURATĂ

ȘOC în SHOWBIZ. Daniela Crudu este DESFIGURATĂ

În plin scandal legat de falsul medic estetician, de origine italiană, Matteo Politi, medicul estetician Adina Alverts vorbește despre operațiile estetice făcute de vedetele de la noi, printre care se numără și Dianca Drăgușanu și Daniela Chivu. Aceasta spune că vedetele arată ca și cum ar fi fost operate de același doctor, că au același nas, aceleași buze și sâni asemănători. Esteticianul a mai spus că vedetele vor regreta, peste câțiva ani, aceste operații.

Multe dintre femeile care apelează la operațiile estetice nu se vor opri doar la una, ci vor continua. Fie că este vorba doar despre o modificare minoră a nasului, fie că este vorba despre treburi „mai serioase”, cum ar fi implanturile mamare. 

De multe ori, femeile care apelează la esteticieni devin dependente de operații, în primul rând pentru că sunt dezamăgite de felul în care arată, dar și pentru că în urma unor operații mai este nevoie și de retușuri. În cele din urmă, unele dintre ele ajung să fie de nerecunoscut.

Printre vedetele care au făcut nenumărate operații estetice se numără Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu, Margherita și lista poate continua.

Ele au ajuns să arate cu totul diferit față de cum arătau în urmă cu câțiva ani, înainte de a fi operate.

Medicul estetician Adina Alberts a dat un verdict crunt vedetelor de la noi. 

„Arată de parcă ar fi operate de același doctor! Aceleași buze, nas și sâni! Mai târziu își vor da seama ce au făcut și vor regreta. Daniela Crudu nu înțelege că prin fațetarea danturii a devenit dependentă de medicul dentist, dar asta se întâmplă și pentru că lumea nu știe ce presupun aceste proceduri”, a declarat Adina Alberts pentru Antena Stars, citează ȘtiriMondene.

Chirurgul estetician a declarat recent că ea este cea care a sesizat atât Poliția, cât şi Colegiul Medicilor, cu privire la cazul falsul medic italian Matteo Politi.