Evenimentul Zilei > International > Șoc în rockul mondial: Medicii i-au dat vestea cumplită lui Ozzy Osbourne
Șoc în rockul mondial: Medicii i-au dat vestea cumplită lui Ozzy Osbourne

Șoc în rockul mondial: Medicii i-au dat vestea cumplită lui Ozzy Osbourne

Celebrul artist Ozzy Osbourne a dezvăluit într-un interviu emoționant cu soția sa Sharon, că suferă de Parkinson. În vârstă de 71 de ani, vocalistul Black Sabbath, Ozzy a spus Good Morning America că nu-și mai poate ascunde problemele de sănătate.

Problemele majore au început atunci când a căzut în casă, anul trecut și a trebuit să suporte o intervenție chirurgicală. După operație, el a rămas cu dureri deoarece medicii s-au luptat să rezolve dacă toamna, operația sau starea lui sunt de vină pentru durerea lui.

Ozzy a fost văzut folosind un baston, într-o plimbare pe la Hollywood. „A trebuit să am o intervenție chirurgicală pe gât, care mi-a înșurubat toți nervii”, a justificat el prezența bastonului. „Pentru noi a fost teribil de provocator”, a spus el despre ultimul an, în timp ce Sharon și-a șters o lacrimă în timpul interviului.

El a mai spus că „am aflat că am o formă ușoară de …”, find completat de soție: „este Parkin 2, care este o formă de Parkinson. Există atât de multe tipuri diferite de Parkinson”.

„Nu este o condamnare la moarte. Este ca și cum vei avea o zi bună, apoi o zi bună și apoi o zi cu adevărat proastă. Acum un an eram într-o stare groaznică. Sunt la o serie de medicamente, în principal pentru operație. Am amorțit acest braț și picioarele îmi sunt reci. Nu știu dacă este vorba despre Parkinson sau ce este. Aceasta este problema”.

Cuplul a epuizat opțiunile medicale din SUA și va călători în Elveția în aprilie pentru a solicita sfatul unui profesor specializat în Parkinson, a anunțat The Sun.

Ozzy Osbourne ar fi trebuit să revină pe scenă în ianuarie 2020, însă, din păcate, recuperarea sa nu a decurs așa cum speraseră medicii.