Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în media. Vom avea nouă televiziune de știri în România!
Șoc în media. Vom avea nouă televiziune de știri în România!

Șoc în media. Vom avea nouă televiziune de știri în România!

Bombă în România. Se deschide o nouă televiziune ce va fi condusă de Adrian Sârbu și va avea în componența sa nume grele din presa românească.

Aleph News va emite în curând pe micile ecrane din România. Noua televiziune a lui Adrian Sârbu pare să fie un total succes, după ce îi va aduce în fața camerelor pe unii dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țară. De astfel, apar și doi comentatorii celebri

Televiziunea lui Adrian Sârbu se lansează mâine, pe data de 1 septembrie, iar recent au apărut și promo-uri cu prezentatorii și jurnaliști care își vor face apariția la Aleph News. Felix Drăghici și Costi Mocanu, care au plecat acum un an de la Pro TV, revin în curând pe micile ecrane. La Alpha News, cei doi vor avea și o emisiune prime-time, înaintea show-ului făcut de Marius Tucă.

Potrivit informațiilor de pe paginademedia.ro, emisiunea prezentată se va chema „Știu”, difuzată de luni până vineri de la ora 19:00.

Vedetele care vor lucra la Aleph News sunt: Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiță, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruț, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniță, Ioana Voicu, Iulia Maria, Angela Carp, Nadina Zisu și Tatiana Lipchin, se arată într-un comunicat remis pentru sursa citată de mai sus.

În promo-ul făcut de Aleph News se pot observa jurnaliști precum: Costi Mocanu, Felix Drăghici, Ioana Țigănilă (fostă prezentatoare Digi24), Vlad Craioveanu (matinal la Smart Radio), Dan Pavel (fost realizator Sport.ro), Andrei Tomescu (fost prezentator Digi24), Tatiana Lipchin sau Irina Ursu (realizatoare Smart Radio). De asemenea, alături de ei vor lucra și oameni cu multă vechime în televiziune, precum: Andreea Perminov, Ionuț Nacu, Tora Apetrii și Cătălin Bican.

Amintim că Aleph News se poate vedea din rețelele Telekom, Orange, Vodafone, Ines și Next Gen. De asemenea, postul se află și în discuții cu RCS, cu care nu au semnat încă un contract. Totodată, televiziunea lui Adrian Sârbu aduce foarte mulți oameni importanți din industria televiziunii. Grila postului va avea de dimineață până seara Știrile orei Live, urmate de sport și meteo, iar în fiecare seară de la 20:30 până la 22:00, intră emisiunea Marius Tucă Show.