Tânăra a dezvăluit că Roxana l-ar fi trădat pe Andy cu un alt bărbat. Mai exact ar fi fost vorba despre un concurent grec care participa la aceeași emisiune.

Andy nu a putut să treacă peste trădare, iar la ieșirea din casă a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Se pare că el și Roxana și-ar fi consumat idila chiar în casa „Puterea Dragostei”, iar zvonurile au fost confirmate de Andy.

„A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu potrivit cancan

De altfel, None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile lui Andy atunci când a aflat că Roxana joacă și la alte capete.

„Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis.

„Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles.

Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None.

Te-ar putea interesa și: