Evenimentul Zilei > Monden > ȘOC în media. Asta mai lipsea de la TV. Au făcut dragoste în timpul emisiunii
ȘOC în media. Asta mai lipsea de la TV. Au făcut dragoste în timpul emisiunii

ȘOC în media. Asta mai lipsea de la TV. Au făcut dragoste în timpul emisiunii

Timp de o lună, Andy și Roxana au format un cuplu și au trăit o poveste de dragoste în casa „Puterea Dragostei”. Relația lor mergea ca pe roate până în momentul în care Simina a aruncat bomba!

Tânăra a dezvăluit că Roxana l-ar fi trădat pe Andy cu un alt bărbat. Mai exact ar fi fost vorba despre un concurent grec care participa la aceeași emisiune.

Andy nu a putut să treacă peste trădare, iar la ieșirea din casă a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Se pare că el și Roxana și-ar fi consumat idila chiar în casa „Puterea Dragostei”, iar zvonurile au fost confirmate de Andy.

„A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu potrivit cancan

De altfel, None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile lui Andy atunci când a aflat că Roxana joacă și la alte capete.

„Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis.

„Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles.

Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None.