Evenimentul Zilei > International > Soarta ȘOCANTĂ a unei fetițe de 11 ani din Anglia. A ÎNVINS leucemia, dar s-a STINS într-un mod BIZAR
Soarta ȘOCANTĂ a unei fetițe de 11 ani din Anglia. A ÎNVINS leucemia, dar s-a STINS într-un mod BIZAR

Soarta ȘOCANTĂ a unei fetițe de 11 ani din Anglia. A ÎNVINS leucemia, dar s-a STINS într-un mod BIZAR

Soarta unei fetițe de doar 11 ani din Anglia a emoționat pe toată lumea. Copila, care învinsese leucemia, a murit cauza unei lovituri provocate de un cauciuc scăpat de sub control.

După ce s-a pronunțat decesul, organele donate de ea au salvat viața a trei oameni. Mama fetiţei a declarat că fiicei ei, Amelia Wood, i-au fost prelevate cinci organe cu ajutorul cărora au fost salvaţi trei persoane, un pacient primind trei dintre ele, scrie Metro.co.uk. 

Atunci când avea doar cinci ani, Amelia a reuşit să învingă, după ce a fost bolnavă mai bine de doi ani. După ce s-a vindecat, ea s-a mutat alături de familia ei s-a mutat în Lincolnshire, Anglia.

Tragedia s-a întâmplat în timp ce Amelia mergea spre școală. Un cauciuc s-a desprins de la un Land Rover și i-a provocat răni fatele.  Ea a fost transportată de urgenţă la spital, dar la câteva ore după incident, familia sa a luat decizia de a îi dona organele, pentru a fi transplantate altor pacienţi.