Evenimentul Zilei > Justitie > Soacră, poamă acră. A scris pe mormântul fiului că nora a fost ușuratică, iar acum e bună de plată
Soacră, poamă acră. A scris pe mormântul fiului că nora a fost ușuratică, iar acum e bună de plată

Soacră, poamă acră. A scris pe mormântul fiului că nora a fost ușuratică, iar acum e bună de plată

O femeie, mama a doi copii, și-a dat în judecată soacra după ce a rămas văduvă. Motivul e cel puțin hilar. A vrut să o pună la respect pe soacra care i-a făcut zile grele toată căsnicia. Idea e că soacra nu s-a oprit din șicane nici după ce fiul ei a murit, astfel că a comandat o placă funerară pentru mormântul acestuia, cu o răzbunare cruntă.

Fără menajamente, soacra, Paraschiva C., a comandat pietrarului să inscripționeze pe mormânt o poezie în care defunctul chipurile se plânge că l-a înșelat nevesta, care ar fi fost o ușuratică, și că i-a făcut copii ”din flori”.

Concret, soacra a scris pe mormântul fiului său următorul text: “Sub această piatră grea/ Zace amintirea mea…/ În viață cât am trăit mult am mai pătimit/ Consoartă rea am avut/ Și odrasle de împrumut…/ Cu moartea când m-am luptat/ Nimeni nu m-a ajutat/ Salvarea nu mi-au chemat/ Că am fost bun cât le-am dat…/ Dar nimeni nu m-a respectati/ Așa-m ajuns să vă părăsesc/ Aici să putrezesc!”. De asemenea, pe criptă a fost gravat și numele bărbatului decedat ca Oprea Mircea, deși numele său complet era Oprea Nicolae Mircea. Bărbatul a fost înmormântat în anul 2014 la cimitirul din Ghiroda, județul Timiș.

Decizia Tribunalului Timiș este definitivă. Instanța i-a dat câștig de cauză norei, și o obloigă pe soacra Paraschiva la plata a 12.000 lei, daune morale, către noră și nepoți, plus cheltuieli de judecată de 2.000 de lei.

(Sursa foto: Pro TV)