Evenimentul Zilei > Monden > Smiley: „O mai las?”. Știm ce a făcut aseară
Smiley: „O mai las?”. Știm ce a făcut aseară

Smiley: „O mai las?”. Știm ce a făcut aseară

Vă amintiți filmul „Știu ce ai făcut astă-vară”? Ei bine, noi știm ce a făcut Smiley! Nu astă-vară, ci aseară. Și avem imaginea care spuen totul.

„O mai las?” – asta își întreba, aseara, Smiley, prietenii din vitual. „Mai las-o puțin. Tu să nu te arzi…” i-a scris Codin Maticiuc. Cu tricou gri „de stat acasă” și părul strâns, Smiley a încins grătarul. Și a preparat cina, printre replicile cunoscuților și fanilor. Aproape 24.500 de aprecieri a strâns fotografia de final de week-end. La începutul perioadei, s-a postat în șosete galbene și șlapi alb, dar „la sacou” pe un scaun, în curtea casei.

Care e treaba cu grătarul? Cineva atent la viața lui Smiley, ar putea spune că acesta se pregateșțte de nuntă. La finele anului trecut, iubita sa, Gina Postol declara cum va fi nunta lor: ”Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar, fără mititei”. Smiley a făcut grătar, fără mititei: a prăjit doar carne slabă, aseară.

Deși formează cu Gina Pistol un cuplu care are deja tre ani vechime Smiley e extrem de discret în privința relației lor. E devărat, și tânăra procedează  exact la fel. Abia anul acesta, de Paști, cei doi au apărut într-o imagine împreună, într-un live, pe o rețea de socializare, iar cântărețul a postat și o imagine cu amândoi, în martie.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.