Evenimentul Zilei > Monden > Smiley, copleșit de înjurăturile și criticile primite. Mesajul care a declanșat tăvălugul
Smiley, copleșit de înjurăturile și criticile primite. Mesajul care a declanșat tăvălugul

Smiley, copleșit de înjurăturile și criticile primite. Mesajul care a declanșat tăvălugul

Unul dintre cei mai de succes artiști din România și-a pus o parte a fanilor în cap.

Un mesaj postat pe rețelele de socializare, în care vorbea despre coronavirus și despre problemele pe care le-a avut Andreea Esca, din cauza acestui virus, i-au adus multe critici lui Smiley. Artistul a fost înjurat, persiflat și repudiat de unii dintre fani care nu cred în existența COVID-19.

„Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât…O cunosc și știu prin ce a trecut.

Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid. Boala asta există și se răspândește foarte ușor. Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor.

Aș vrea să va mai rog să nu mă puneți la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grijă față de noi, cele care instigă la ura, cele defăimătoare, vor fi șterse”, a scris co-prezentator al emisiunii „Românii Au Talent” difuzată de Pro TV.

Apoi, el le-a răspuns celor care l-au luat peste picior pentru că nu cred în existența coronaviruslui. „Puteți să mă credeți sau nu. Puteți să mă urmăriți sau nu. Să vă protejați sau nu. Să vă spălați pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteți liberi să faceți ce vreți și să credeți în orice. Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind și cântând, crezând în Dumnezeu, în acțiune, în Oameni și în Viață”, a spus Smiley, care a continuat.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: