Fratele lui Smiley este responsabil pe partea de finanțe a lui Smiley, astfel că între cei doi au apărut certuri. Astfel, potrivit Cancan.ro, Smiley se pare că nu câștigă mai nimic concertul său anual, pe care îl organizează la Arenele Romane.

Smiley a mărturisit că, în timp ce el se gândește mereu cum să interacționeze cu publicul și să-i mulțumescă pentru că există și investește timp și energie în acest lucru, fratele său Filip este cel care se ocupă cu partea financiară a casei de discuri HaHaHa Production și vine și cu partea de buget pentru un astfel de concert. Acesta este și motivul pentru care între cei doi apar tot timpul conflicte.

“Concertul meu anual de la Arenele Romane nu este un business, este felul în care eu le mulțumesc celor care sunt «oamenii mei». Poate de asta și intru în conflict cu fratele meu, care conduce HaHaHa Production pe partea de business. Eu mă gândesc mereu cum să fac să fie un spectacol, să interacționez cu publicul meu într-un fel în care nu o pot face cu alte ocazii, să arăt că și în România se pot face show-uri așa cum vedem în străinătate, deși nu prea avem locuri în care să le facem. Încep să investesc timpul și energia mea în partea de concept și creație cam de prin ianuarie și, la presiunea lui Filip, ajungem ca la un moment dat să facem și un buget… Voi fi foarte sincer, niciodată până acum nu am câștigat bani din acest eveniment. Nici nu e scopul meu principal să fac asta. Dacă se va întâmpla într-un an, voi fi fericit. Până atunci, eu mă concentrez să fac un show unic, diferit de la un an la altul, să folosesc tot ce pot eu să fac împreună cu bandul meu și cu echipa care îmi este alături, ca să creăm o seară magică pentru cei care cumpără bilet la acest concert. Îmi doresc să ajung cu acest spectacol și în alte orașe și am și început să lucrez serios la acest plan. Sper să reușesc să fac un turneu la toamnă. Le mulțumesc tuturor celor care contribuie la visul meu!”, a declarat Smiley, potrivit Cancan.ro.