Incidentul a avut loc, marţi, la sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Bucureşti, iniţial cu autor necunoscut. Identificarea agresorului a putut fi însă posibilă datorită martorilor care au intervenit în apărarea şoferului lovit. Poliţistul un a făcut caz de funcţia lui, fiind în timpul liber. Din cercetări a reieşit că, în sensul giratoriu, Adrian Cristian Hăloiu s-a enervat că celălalt sofer a trecut cu maşina înaintea lui, prea aproape  de autoturismul său, un Bentley.

Adrian Cristian Hăloiu a coborât din maşină şi s-a dus la şofer, însă acesta a blocat uşile. I-a spart parbrizul şi a început să-l lovească. Şoferul a ripostat cu un spray paralizant şi conflictul a escaladat. Soţia victimei, însărcinată în opt luni, a fugit speriată de violenţa agresorului. Poliţistul urma să ajungă cu soţia la medic pentru un ultim control. Mai mulţi martori au sărit în ajutorul bărbatului bătut reuşind să-l imobilizeze pe agresor.

“Şmecherul cu Bentley” se lăudase deja pe facebook cu isprava lui, susţinând, printre altele, că “slugoiul” caré i-a dat cu spray paralizant, “nu ştie că sunt nemuritor, inimă de LEU”, şi că pune el mâna pe “boschetar”. Tovarăşii vor să îi sară în ajutor, dacă are nevoie de ei , “venim de la buc să punem topoarele pe ei”, întrebându-l “ cine e fraierul, şti unde să dai de el?” Între timp, un martor care filmase scandalul a dus imaginile la poliţie. Colegii poliţistului agresat au reuşit să-l  identifice şi să dea, astfel, de urma lui Adrian Cristian Hăloiu. "Inimă de LEU",  va fi prezentat judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.