Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație SCANDALOASĂ la Teatrul Maghiar din Cluj. O actriță, pălmuită și bruscată de un regizor
Situație SCANDALOASĂ la Teatrul Maghiar din Cluj. O actriță, pălmuită și bruscată de un regizor

Situație SCANDALOASĂ la Teatrul Maghiar din Cluj. O actriță, pălmuită și bruscată de un regizor

Situație SCANDALOASĂ la Teatrul Maghiar din Cluj. O actriță a fost bruscată și lovită în culise de către un regizor ucrainean care locuiește la Berlin, venit în România pentru această stagiune.

Imediat dupa un spectacol, colegii actriţei au chemat poliţia şi au povestit că regizorul, nemulţumit de prestaţia pe scenă, i-ar fi vorbit urat şi a împins-o, scrie StirileProtv.ro. 

Incidentul s-ar fi întâmplat în pauza unui spectacol jucat în acest sfârşit de săptămâna pe scenă Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca. Chiar dacă femeia a fost pălmuită de regizor în prezența altor persoane, conducerea teatrului neagă actul de violeță.  Când au văzut ce se întâmplă, colegii actriţei au sunat de îndată la 112, iar mai mulţi poliţişti au ajuns la faţă locului. Nu au reuşit să vorbească cu victima pentru că se află pe scenă, şi deocamdată nu a depus vreo plângere penală. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.