Situație disperată la Teatrul Evreiesc, după potopul din București. Directoarea Maia Morgenstern a pus mâna pe mop. VIDEO

Situație disperată la Teatrul Evreiesc, după potopul din București. Directoarea Maia Morgenstern a pus mâna pe mop. VIDEO

Maia Morgenstern nu a stat pe gânduri și a luat mopul pentru a scoate apa care s-a infiltrat în Teatrul Evreiesc de Stat, după ploaia de vineri.

După abătut asupra , vineri după-amiază, probleme au fost și la . Acolo unde mai multe zone s-au inundat. Situația a fost atât de disperată, încât actrița , directorul instituției, a pus ea însăși mâna pe mop. S-au inundat holul, foaierul, balcoanele şi terasele.

Maia Morgenstern a dat cu mopul după ce Teatrul Evreiesc de Stat s-a inundat

Imaginile ajunse pe rețelele de socializare au găsit și critici, dar și internauți care au apreciat gestul Maiei Morgenstern. „Hai să vă explic de ce nu e o prostie. Sunt în teatru, la locul de muncă. Am rămas peste program. Au fost infiltrații de apă. S-au inundat toate: holul, foaierul, balcoanele, terasa. Am dat o mână de ajutor. E un lucru normal, firesc. De aici îmi câștig pâinea”, a răspuns actrița criticilor.

Reacțiile avute de internauți după ce directoarea a trecut la munca de jos

„E ca și cum ar pune Papa de la Vatican poze săpând în curte  Doamma Maia, din nou sunteți minunată și dați dovadă de o tărie fantastică de caracter, având curajul să postați pozele fără să vă fie jenă, în antiteză cu umanitatea de care dați dovadă, pt că am citit anterior că era inundat teatrul și ați stat și peste program. Tot respectul meu! Felicitări”, a spus o persoană care a lăudat acțiunea directoarei de la Teatrul Evreiesc de Stat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunteti o artista desăvârșita şi un om minunat. Ar trebui să vadă multi un exemplu in ceea ce faceti, dar unde e un singur neuron si ala semi-mort de plictiseala,nu prea poti sa ceri multe! Acestor frustrate care considera anumite munci prea josnice ar trebui doar sa le fie rusine. Nu cred insa ca sunt capabile de asa ceva.”

„Șeful da exemplu, nu este o rusine, nu se coboară , dimpotrivă când șeful pune mana ridica , o vorba din bătrâni :” ochiul stăpânului îngrasa vita”, au mai fost două dintre comentariile apreciative.