Veronica Stegaru, cunoscută drept „Vulpița”, și-a liniștit fanii în ceea ce privește infectarea sa cu Coronavirus, scrie Cancan.

Aceasta a postat o imagine pe Instagram prin care își anunță admiratori că atât ea, cât și soțul ei, sunt în afara oricărui pericol. Normal, comentariile au început să curgă, câteva dintre ele fiind foarte răutăcioase.

„Poate luaţi coronaviurus şi vă duceţi dracului acasă, puturoşilor, lichelelor, nu mai scăpăm de voi odată? Care dintre voi doi vă gândiţi la copil? Duop cum se vede niciunul, vă doare undeva de el, staţi la Bucureşti”.

“Te iubesc”, “Îmi pare rău că nu ai apărut într-o poveste de-ale luiCreanga. Ştii care? Prostia omenească! Nu ştiu dacă ştii ce e aia o carte, poveste sau cine e Ion Creangă, dar voiam să scot în evidenţă că eşti tufă de Veneţia, ca să nu mă exprim altcumva”, “Iubiţii mei”, “Doi puturoși. De ce ea are voie să vorbească urât la emisiuni?”, “Bă, duceți-vă în Italia să speriați coronavirusul ăla, că sunteți urâți rău și se sperie de voi”, sunt cinci dintre comentariile primite azi de Veronica Stegaru pe Instagram.